За нас

ПОВЕЧЕ ЗА СВЕТЕЩИ САКСИИ

„Светещи саксии“ е сайт, предлагащ решения в областта на екстериорното, интериорното и градинско осветление. Ние използваме полимерен материал – HDPE, нечуплив с повишена UV защита и отлични физико-механични свойства, който гарантира високо качество, функционалност и дълъг живот на изделията. Нашата цел е да предоставим богат избор на продукти за Вашата градина, дом, заведение или събитие, които може да разгледате в различните ни серии. Предлагаме на Вашето внимание продукти на атрактивни цени във всички ценови сегменти.

Функционални през деня и впечатляващи през нощта,
Комбинацията на саксия с осветително тяло е изключително оригинално и практично решение, което внася както визуална топлина и комфорт, така стил и финес в дома, градината, офиса, хотела или заведението.Новият тренд, който диктуват световните дизайнери, е големи обеми и игра със светлината
Дизайнерски облик на всяко едно място може да се постигне със светещите саксии,които Ви предлагаме. Колкото и нестандартно озеленяване да правите,нашето разнообразие от светещи саксии ще задоволи Вашите изисквания

                                                          Светещите саксии са произведени по метода на ротационно леене

Ротационното формоване, известно още като ротационно леене, е производствен процес, използван за производство на кухи пластмасови части. Процесът включва въртене на матрица, докато се нагрява, за да се разтопи и равномерно покрие вътрешната повърхност на матрицата с пластмасовия материал. Това води до безшевен монолитен продукт  с еднаква дебелина на стената.

Общ преглед на това как работи ротационното формоване на пластмаса:

Подготовка на матрицата: Формата, обикновено е изработена от алумини
1. Зарежда се със определено количество прах от пластмаса, HDPE (Полиетилен със висока плътност)
2. Етап на нагряване: След това формата се поставя в пещ или нагревателна камера и се завърта двуосно по две перпендикулярни оси. Топлината кара пластмасовия материал да се стопи и да покрие вътрешната повърхност на формата.

Етап на охлаждане: След като пластмасата е покрила равномерно матрицата, тя се охлажда, за да се втвърди пластмасовият материал

                                             Вариации за осветление;
Във всяко едно от нашите изделия е възможно вграждането на мощна акумулаторна батрия, която ще позволи да организирате парти или събитие на вашето любимо място ( от брега на морето до където стигат фантазиите ви)

Предлаганите саксии са с три варианта на осветление:

Чрез монтиране на универсална фасонка Е27

  Лед  лампа- 220V -9W   вградена във всички базови модели

 

 

 

 

 

 

 

 

 RGB лед лампа -220V -9W с дистанционно доплащане от 20 лв

     

 

Чрез вградена светодиодна лента RGB – 12 V  35W  24 цвята с дистанционно доплащане от 70 лв

          

Вградено RGB светодиодно осветление. RGB осветлението има контролер – инфрачервено дистанционно с обхват до 10м. То Ви помага да използвате пълноценно вашето RGB осветление. Чрез него може да включвате, изключвате да увеличавате и намалявате силата на светлината, както и да сменяте цветовете по ваш избор – Също така може да използвате и вградените автоматични програми, които създават разнообразни светлини ефекти.
Ако комбинирате няколко бройки, можете ги контролирате с едно дистанционно. Към всеки модел саксия е възможно изграждане на отводнителна система , която е необходима при външен монтаж.

  Нашите продукти имат 10 годишна гаранция, изработени са от висококачествен полимерен материал HDPE – нечуплив с повишена UV защита и е на                      100% рециклируем
Саксиите се произвеждат по технологията на ротационното леене, те са безшевни, без вътрешно напрежение и с удебелени и оздравени ръбове.

В зависимост от използвания полимер, изделията могат да бъдат изработени в следната цветова гама:

бяло, зелено, червено, синьо, жълто, черно

Scroll to Top